15.10.2012

And it was New York, New York


Heippahei ja hyvää alkanutta viikkoa kaikille! Tulin vähän päivittelemään viime viikon kuulumisia sekä kertomaan tulevan parin viikon ohjelmasta. Viime viikko meni oikeastaan pitkälti väsymyksen ja vitutuksen syvimmissä syövereissä. Näistä (ainakin toinen), nimittäin väsymys selittyy viime viikon tiistaille sijoittuneilla lukion bileillä. Loppu viikosta rankan uupumuksen saattelema kirjoitin raivokkaan postauksen kaikista minua vituttavista asioista. Loputtomalta ja silloin niin tähdelliseltä tuntunut listani jäi kuitenkin sitten julkaisematta, koska mielenterveyteni ei olisi kestänyt yhtään moraalisoivaa kommenttia siitä, miten en osaa arvostaa elämää ja sen tuomia iloja ja elämyksiä. Päätin nyt kuitenkin rohkaistua ja julkaista osan tästä salaisesta, nyt niin säälittävältä tuntuvasta asiakirjasta, jonka perjantain synkkinä hetkinä laatisin.
Eli siis minua vitutti mm: Pimeys, sade, kylmyys, koulu, läksyt, enkun portfolio, enkun kirjaraportti, uskovaiset hihhulit, kirkkohistoria, biologia, solut, todennäköisyyslaskenta, ruotsi, aamuherätykset, moraalisoivat opettajat, epäpätevät opettajat, ihmisten positiivisuus, laiskuuteni, liikuntaa koskevat blogipäivityksen jotka aiheuttavat huonoa omaatuntoa, väsymys, työt, kärpäset, tietyöt, sekä muutama muu pieni seikka. Toivon, että kukaan ei ota yllä mainitsemiani asioita liian vakavasti ja yrittäkää ymmärtää ennen kuin vedättä herneen nenään, että välillä (jopa minua) vituttaa. Tällä hetkellä mieleni on kuitenkin iloinen ja aurinkoinen. Tämä saattaa johtua esim. alla olevista kuvista.


tumblr_mbshsz8kdg1rccxfco1_500_large


A3M_3W9CUAAGWp9_large.jpg_large

155599_496641937013270_1395259023_n_large

81367_large

Eli jos jollekin jäi vielä epäselväksi niin kohta suuntaankin jo kohti New Yorkia! Sitä ennen on kuitenkin vielä luvassa paljon kaikenlaista muuta toimintaa. Nimittäin huomenna vihdoin ja viimein saapuvat kauan odotetut norjalaiset ja walesilaiset vieraat. Koulumme on siis mukana Comeniusprojektissa, johon kuuluu myös lukio Norjasta sekä Walesistä. Kyseisistä kouluista saapuu oppilaita tutustumaan Uuteenkaupunkiin ja kouluumme. Niinpä tämä viikko on melko kiireinen järjestäessä vieraille kaikenlaista ohjelmaa ja yrittäessä epätoivoisesti suorittaa jotain pakkaustakin jossain vaiheessa mahdollisesti.

Kauaa en kuitenkaan ehdi nauttimaan ulkomaalaisista vieraistamme, sillä perjantaina lähden koulun järjestämälle Pietarin matkalle, josta puolestaan palaamme maanantai-illalla. Seuraava yönä suuntaan kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää (aivan liian pitkän tauon jälkeen), nimittäin matka kohti New Yorkia alkaa. Takaisin Suomeen tullaan tämän kuun viimeisenä päivänä, joten siihen asti mun osalta täällä blogissa eletään luultavasti hiljaiseloa. Sen jälkeen onkin sitten toivottavasti paljon kerrottavaa ja voisin jopa tällä kertaa kunnostautua kameran kanssa ja yrittää edes ottaa jotain kuvia...
Pahoittelen tekstin sekavuutta ja ala-arvoista laatua, toivottavasti kuitenkin ymmärrätte, että maanantai-iltana kello 9 jälkeen multa on turha odottaa yhtään tasokkaampaa suoritusta.

Palaillaan varmaan sitten marraskuun puolella! Hyvää lokakuun loppua ja kivoja syyslomia kaikille :)

Noora










2 kommenttia:

Venla kirjoitti...

Mäkin haluun New Yorkiin :<

saana.viinikkala@gmail.com kirjoitti...

It totally WAS..