18.6.2012

Moi taas!

Pahoittelen muutaman päivän kestänyttä hiljaiseloa, mutta hostellin netti ei suostunut yhteistyöhön. Nizzassa oleillessa ei myöskään huvittanut roikkua mäkkärissä ilmaisen netin toivossa, joten nyt sitten parin viime päivän kuulumiset kerralla.

Lauantaina kiiruhdettiin heti aamusta rannalle bambumatot kainalossa. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja mittari näytti +30 astetta. Kauaa ei tarvinnut suomituristin auringossa oleilla, kun ensimmäiset palamisen merkit oli jo nähtävissä. Se ei kuitenkaan riittänyt vaan päätin sitten grillata selkäni kirkkaan punaiseksi ja nahattomaksi. Tervetuloa ihosyöpä. Oli kuitenkin kiva nauttia pitkästä aikaa aurinkoisesta säästä ja turkoosista vedestä.

Grillauksen jälkeen käytiin hankkimassa lisäpainoa rinkkoihin shoppailun muodossa. Kauppojen alkaessa sulkeutua palattiin kiireesti hostellille laittautumaan iltaa varten. Tarkoituksena meillä oli lähteä katsastamaan Nizzan yöelämää. Päädyttiin kuitenkin "alottelemaan" hostellin shampanjajuhliin. Tarjolla oli mm. ilmaista shampanjaa ja mansikoita kermavaahdolla. Kiilattiin ittemme tottakai istumaan ihan baaritiskin tuntumaan, ettei vahingossa jäädä paitsi mistään ilmasesta. Onnistuttiin tehtävässä varsin hyvin, sillä lasimme eivät kertaakaan ehtineet tyhjentyä illan aikana. Ahneina ja piheinä ihmisinä päätettiin, että ennen kun 50 pulloa shampanjaa on kumottu me ei lähdetä mihinkään (mikä tarkotti noin 2 pulloa per ihminen). Ei, tämä ei päättynyt niinkun luulette vaan me ihme kyllä tämänkin jälkeen vielä jaksettiin/kyettiin lähtemään Nizzan yöelämään. Koimme kuitenkin pienen pettymyksen, sillä yökerhot olivat melko pieniä ja tunkkaisia. Kivaa oli silti, selvittiin hengissä takas hostellille ja tutustuttiin uusiin ihmisiin.

Eilen lähdettiin vaeltamaan korkealle näköalapaikalle ihastelemaan Nizzan kauneutta. Maisemat oli kyllä kiipustamisen arvoset! Matka otti kuitenkin koville ja niinpä suunnattiin retken päätteeksi rentoutumaan rannalle ja hankkimaan lisäpunoitusta iholle.

Illalla pestiin vielä vähän haisevia vaatteita ja käytiin Nizzan vanhassakaupungissa syömässä. Tänään jätettiin Nizza taakse ja tultiin Annecyyn. Mutta siitä lisää sitten huomenna. :)

Noora

2 kommenttia:

Interrail 2012 kirjoitti...

Tosi kivaa, kun jaksette kirjoittaa matkalla näin pitkästi. Ihan mahtavalta kuulostaa Nizza, en malta odottaa!! On ollut tosi kiva lukea teiden blogia ennen meidän matkaa. Nauttikaa!

-Sofia

Unknown kirjoitti...

Nizza on ihan mahtava paikka eli kannattaa mennä ehdottomasti sinne! Hyvää matkaa teille, pitäkää hauskaa! :)