28.6.2012

Hero of war

The war is over. Strategiamme puri, eikä jouduttu kun kerran heräämään huonetovereidemme rymistäessä sisään kello 2.30. He sai tällä kerralla ainakin pisteet yrityksestä, kun jatkuvasti vähintään yksi heistä muisti hyssytellä (mahdollisimman) kuuluvasti kavereidensa puheen päälle. Aamiaisen jälkeen kuitenkin taisin kostaa heille kaikesta kärsimyksestämme hoilaamalla "Ain't no sunshinea" yksin huoneessamme vähän epävireisesti, kunnes tuhahdus yläsängystä kertoi, etten ollutkaan yksin...

Palataan kuitenkin eiliseen Frankfurt-päivään. Lähettiin ilman suunnitelmia kävelee Main -joen rantaa pilvenpiirtäjien varjoon ja pian kuitenkin löydettiin itsemme Zeil -ostokadulta alennusmyyntien huumasta. Onneksi ei tarttunu mukaan tällä kertaa mitään hirveen painavaa tai kallista. :) Ollaan molemmat rakastuttu matkan aikana tomaattimozzarella -leipiin, joten sellaset piti tälläkin kertaa päästä vetäsemään lähipuistoon rankan shoppailun päätteeksi.

Meidän hostelli Five Elements Hostel sijaitsee keskellä Frankfurtin Red light Districtiä, joten sille kadulle ei tee mieli jäädä muuten vaan chillailemaan. Hostelli on kuitenkin ihan sairaan mukava ja viihtyisä ja muuta pahaa sanottavaa siitä ei kyllä oo kun ne meidän majakaverit...Tavattiin siellä myös 2 espoolaista miestä, joiden kanssa jaettiin reilaustarinoita 3 viikon ajalta. Hurjaa, miten kuukaudesta on enää niin vähän jäljellä. Toisaalta viikossa ehtii tapahtuu vielä vaikka ja mitä ja yhtään samanlaista päivää ei olla vielä reissulla eletty. Koska 3 päivää samassa paikassa ois jo liikaa, niin päätettiin taas ottaa hatkat ja suunnata kohti Berliiniä, jossa tosin vietetään seuraavat 4 yötä.

Kuulemiin, Saana

Ps. Postauksen julkaisu on päivän myöhässä eli siis kyseinen teksti on eilen kirjoitettu.

Ei kommentteja: