25.6.2012

Deutschland, Deutschland

Sveitsin frangit ja ohut vuoristoilma jäi taakse, kun vaihdettiin jälleen maisemaa! Eilen 9 tunnin junailun jälkeen laahustettiin meidän uuteen hostelliin, jossa sittemmin "Vässykäksi" ristimämme hostellinomistajamies toivotti meidät tervetulleeksi Füsseniin, Saksaan. Eilispäivä meni siis junassa syöden suklaata, keksejä, suolakeksejä ja kaikenlaista terveellistä ja täyttävää. Illalla oltiinkin onnemme kukkuloilla kun meidän (jälleen) huippukivat amerikkalaiset huonekaverit lahjotti meille 6 pientä boksia erilaisia muroja, omnom!

Aamulla edellämainittu Vässykkä tuli kertomaan, että joudutaan vaihtaa huonetta toiseks yöksi ja kävi ilmi, että oltiin ainoat naiset 8 hengen huoneessa. Ei se mitään; tosin huonekaverit ei oo kaikki mitään Unelmien Poikamiehiä, mutta vielä on 1 ketä ei olla tavattu. Tavaroiden perusteella ollaan aika varmoja, että hän on kuuma aussisurffari, mutta meijän arvaustaidoilla sieltä tulee todennäköisesti 140-senttinen kiinalaisnainen.

Päivä kului Hohenschwangaussa, jossa sijaitsee kuuluisa Neuschwansteinin linna. Siitä muuan Walt Disney otti innoituksensa Disneyn logossakin komeilevaan linnaan. Päivä oli kuuma ja sää kerrankin meidän puolella, joten mehän käveltiin ensin 5km Hohenschwangauhun, josta sitten vielä omin pikku jalkaisin käveltiin ylös linnalle ja vielä takas alaskin! (meille toi oli suoritus) Vasta takas Füsseniin sorruttiin ottamaan bussi.

Illaksi tultiin kannustamaan Englanti voittoon lähibaariin saksalaisen kaljan kera! Suomalaisena on kyllä aina vähän surullista puhua jalkapallosta, kuten tänäänkin taas huomattiin kun eräs huonekaverimme totesi, että "Suomi ei tainnukkaan päästä tänä vuonna kisoihin?" Ei, Suomi ei tainnu päästä tänäKÄÄN vuonna kisoihin...

Auf Wiedersehen, Saana ja hänen (täysin olematon) saksantaitonsa kuittaavat :)

Ei kommentteja: