4.7.2013

Karma's a bitch

Hei taas pitkästä aikaa, täällä puhuu Louhivuoren flik (taas). Ollaan siirrytty Cardiffista ja sen outouksista Bathiin. Outouksista, mistä outouksista? Ensinnäkin pääkadulla penkillä iltaa istuessamme noin 15v pojat tuli kysymään meidän kauniiden neitojen puhelinnumeroita (Noora alkoi luetella pokerinaamalla mun numeroa ofc). Eikä siinä mitään mutta meillä ei tosiaan ollu mitään meikkiä, hiuksia tuskin oli harjattu ja päällä oli rumaakin rumemmat likaset matkustusvaatteet eli look oli niinsanotusti koditon. Pojat sitte kuitenkin lähti pois kun yritettiin antaa suomalainen numero ja kieltäydyttiin suutelemasta heitä. Perhana. 

Hostellissa meidän kanssa samassa huoneessa majaili Frank. Ikää Frankilla oli varmaan noin 70 vuotta, patterin päällä oli kellastuneita valokuvia joita hän katseli iltaisin ja yöasuna ruutukuvioinen flanellikaapu. Lisäksi välillä Frank luki jotain tiiliskiven kokoista kirjaa ja nauroi ja puhui itsekseen. Välillä saattoi saada selvää jotain 'kultaisesta 60-luvusta'. 
Lisää outoja tapahtumia Cardiffista; tavattiin ensimmäiset suomalaiset Belfastin jälkeen. Belfast oli siis Pohjois-Irlannissa, joten taas elämämme vaikeutui kun piti vähän sensuroida asioita joita suustaan päästää tällä saatanan kielellä. Oli kuitenkin ihan kiva kuulla suomeakin välillä (not).

Sitten siirryttiin Bathiin joka osoitti olevansa hyvinkin mukava paikka. Harmi kylläkin että kärsimme kummatkin karman kostosta eli flunssasta, joka varmasti tuli sen seurauksena kun toivoin pahoja asioita intialaisseurueelle. Aina ei voi voittaa. Bathissa tehtiin ja nähtiin kuitenkin vaikka mitä, käytiin muun muassa Fashion museumissa koska ollaan fashion, nähtiin erittäin vanha kylpylä ja vedettiin purkilliset Ben&Jerrysiä. Siinä ne kohokohdat. 

Nyt ollaan jo Torquayssa ja täältä Noora varmaan tarinoi joskus lisää.
Hyvästi. 

Ei kommentteja: