22.6.2013

Skotlannin suurin kaupunki

Olen taas palannut viihdyttämään teitä verbaalisella ulosannillani aiheena ukulele, Glasgow ja viinirypäleet. Kolme kertaa epäonnistuttuani postauksen tallentamisessa sen kadotessa internetkoneeseen päätin tällä kertaa onnistua. Täällä siis Louhis. 

Matkaseurueeseemme on Nooran ja tinapillin lisäksi liittynyt 25£ maksanut ukulele, jonka päätin hankkia Nooran kehityttyä tinapillinsoitossa lähes ammattimaiselle tasolle. Nyt on sitten duo pystyssä, meitä voi bookata häihin tai muihin riemujuhliin. Liksa on kova mutta niin on laatukin. 
Sitten topikkiin viinirypäleet. Ostin eilen paikallisesta Natsisiwasta viinirypäleitä ja kävellessäni kohti hostellia pilkaten Nooran 11 pennin banaania, kuin salamaniskusta karma iski ja viinirypälepaketti luisui kädestäni ja iskeytyi katuun. Pelastin suurimman tertun salamannopeasti viiden sekunnin sääntöä noudattaen (se on tieteellinen sääntö ofc) ja onneksi vain kahdeksan irrallista yksilöä jatkoi elämäänsä Glasgown kaduilla. Surullista. 

Sitten Glasgow. Taaskaan itsellä ei ollut suuria odotuksia enkä oikeastaan mitään Glasgowsta tiennyt. Paikka osottautui kuitenkin erittäin kelvolliseksi, hostelli oli vain muutaman minuutin päässä ydinkeskustasta ja keskusta-alue itsessään oli tosi hienoa. Käytiin myös Glasgown katedraalissa, joka kilpaili hieman eri kokoluokassa Uudenkaupungin uuden kirkon kanssa. Visitoitiin myös Necropolis-kukkula joka oli tosi hieno hautausmaa. Suosittelen. 
Nähtiin myös joitain Glasgown yliopiston rakennuksia jotka jälleen kerran saivat miettimään että miksi taas venytinkään viimeisiä aivosoluja Turun Yliopiston pääsykokeisiin kun jotain tuollaista olisi tarjolla. Eli äiti, jos en palaa kotiin niin kannattaa alkaa koluta Irlannin ja Skotlannin yliopistoja, sieltä mut löytää. 

Saatiin myös yksi uusi kaveri Uudesta-Seelannista ja yksi Liverpoolista ja käytiin keskiviikkoillalla drinksuilla lähipubissa!! 
Pahoittelen kuvatonta postausta, tässä kuva meistä ja meidän kamuista! (Erittäin ruma kuva onkin, älkää ihmiset ajatelko että näytän ihan noin pummilta joka päivä!) 

Ei kommentteja: