18.6.2013

Belfastin kuulumiset saatanan kielellä

Hyvää iltaa arvon kansalaiset. Jätin tinapillin hetkeksi rinkan perukoille ja tulin raportoimaan teille viimeisistä liikeistämme. Tämän hetkinen sijaintimme on Eurohostel Glasgow, johon saavuimme parisen tuntia sitten. Belfast on siis jätetty taakse ja elämässä siirrytty eteenpäin. 

Pari päivää kuitenkin Belfastissa majaitiin/makoiltiin. Oltiin jo aikasemmin sovittu, että Belfastissa ei säntäillä minuuttiaikataululla vyölaukut täristen turistikierrokselta toisella vaan keskitytään palauttamaan mieli ja keho oikeaan tasapainoon. Tavoitteisiin ei kuitenkaan taaskaan päästy, nimittäin terveellisen viikkomme alkajaisiksi löysimme turvonneet olemuksemme jälleen kerran mäkkärin syövereistä ja haaveet terveellisestä elämästä murskautuivat. Hengistä tasapainoa puolestaan vapisutti huoneessamme majailevat jenkit (ja kanadalaiset), joiden uusavuttomuus ja laittoman hidas järjenjuoksu kiristi hermojamme. Kindermunien laiton maahantuoja sekä lentäjäisän kustannuksella pröystäilevä kehuskelija aiheuttivat epätoivon ja turhautumisen täyteisiä hetkiä.

Kaikesta huolimatta käytiin kuitenkin pyörähtämässä Belfastin kaupoissa (ei me mitään kyllä taaskaan ostettu...) ja kiertämässä tärkeimpiä nähtävyyksiä. Suurimmaksi osaksi otettiin kuitenkin rennosti ja keskityttiin olennaiseen eli ruokaan. 
Tänään lähdettiin reippaina liikkeelle heti aamulla ja saavuttiin lopulta junalla-bussilla-lautalla-bussilla-junalla tänne. Kokkailtiin taas halpaakin halvempaa pastaruokaa, jolla olis ruokkinu puolet Uudenkaupungin asukkaista. Tänään tavoitteena ois vielä tsempata sen verran, että pestään näkyvä lika ja pahin haju pois ihoiltamme. Huomisen ohjelmasta ei ole tietoa eli aika näyttää mitä huominen tuo tullessaan.

-Noora

Ei kommentteja: