25.6.2013

Kummitusjutui

Eilisistä pelon hetkistä toipuneena minä, Louhis, olen palannut mobiililaitteeni ääreen jakamaan kokemuksia The Dark Side -kierroksesta. 'You are gonna get a little creeped out' oppaan suusta piti kyllä paikkansa, kun iltayhdeksästä yhteentoista kävelimme pitkin Edinburghin katuja aiheena sarjamurhaajat, vampyyrit, vauvantappajat ja muu mukava. 

Loppua kohden kun seisoskelimme hautausmaan hautakammiossa aiheena nainen joka haudattiin elävältä ja heräsi henkiin hänen ruumistaan ryöstettäessä pitänee sanoa että kylmät väreet kiirivät selkäpiissä. 
Tai kun kapealla kujalla opas kertoi pariskunnasta joka adoptoi hylättyjä vauvoja ja sitten poltti niitä tai tukehdutti viskillä ja kuristamalla ja sen jälkeen hautasi takapihalleen. 

Nyt kun vauhtiin päästiin niin ehkä pahin tarina oli pojasta joka kuvitteli olevansa vampyyri. Hän tuli johtopäätökseen että ainut mahdollinen keino saavuttaa vampyyriolemus oli tappaa joku ja juoda hänen vertaan. Niimpä hän valitsi uhrikseen ystävänsä joka oli ärsyttänyt poikaa ja arkisesti puukotti tätä 42 kertaa, joi hänen vertaan ja leikkasi hänen kallonsa auki ja söi paloja hänen aivoistaan. Sitten poika hautasi ystävänsä metsään ja vielä auttoi poliisia etsinnöissä jälkikäteen.
Eikä siinä mitään, mutta tämä ei siis tapahtunut 1600-luvulla, vaan vuosi oli 2002... Poika jäi sitten nalkkiin lopulta kun hänen ystävänsä ruumis löydettiin ja pojan DNA:ta oli ruumiissa. 

Kierros oli kyllä kymmenen punnan arvoinen ja vaikka uumoilin valvovani koko yön odottaen vampyyripoikaa niin ongelmia ei ilmaantunut, ja ainut häiriötekijä olikin vain aamuyöstä äänekkäästi kuorsaava kaljuuntuva pyöreä mies huoneen toisella puolella. 

Kävimme tänään myös ilmaisella kävelykierroksella ja nyt illalla suunnitelmissa Pub Crawl, eli konsepti jossa turistit tutustutetaan kohdekaupungin yöelämään ohjatusti. Kätevää. 

Ainiin, hämmensimme ranskalaista huonetoveria kun hän kohteliaasti kysyi miten päivämme sujui ja ilmeisesti 'kävelykierros'-osuus jäi häneltä ymmärtämättä ja hän sai irti vain 'we went on the dark side' ja näytti hyvin kummalliselta. 

Edit: tämä piti julkaista eilen mutten saanut sitä aikaiseksi joten olemme kokeneet jo Pub Crawlin ja paljon muuta. 

1 kommentti:

Venla kirjoitti...

Hyi saakeli :D