10.9.2012

Rakvere day 1 and 2

Heippahei! Rakveren matka on siis takanapäin ja karvas paluu tukahduttavaan arkeen on taas todellisuutta. Vietimme siis viisi päivää koulun järjestämällä matkalla Rakveressa, asuen paikallisissa perheissä ja tutustuen virolaiseen elämäntyyliin. Tiivistettynä voisin sanoa, että matka oli mitä onnistunein ja suorastaan täydellisyyttä hipova! Äärettömän hitauteni ja lukemattomien kiireideni vuoksi ohessa vain kahden päivän tapahtumat, eli toinen osa luvassa lähitulevaisuudessa...


Maanantaina saavuttiin iltapäivällä Rakvereen melko pitkän matkustuksen jälkeen. Hostien johdolla sitten suunnattiin kukin omille teillemme. Kotiuduttuamme lähdettiin pienellä porukalla Martinin (mun hostin) johdolla kaupunkikierrokselle, joka sitten päättyi koululle lukukauden avajaisjuhlaan.








Ihan loppuun asti ei koulun juhlassa viihdytty, vaan suunnattiin kaupan kautta porukalla viettämään iltaa. Väsymys vei kuitenkin lopulta voiton ja raahauduttiin ajoissa keräämään voimia tulevia päiviä varten. Tiistaina olikin vuorossa mm. esitelmiä, kouluun tutustumista, kouluruokaa virolaiseen tapaan, "City Game", vierailu Rakveren linnassa ja shoppailua. 


Täytyy sanoa, että kuvassa olevan jälkiruuan koostumus oli kyllä aika mielenkiintoinen...Kovasta yrityksestä huolimatta se jäi kyllä syömättä.

























     Robin Hood kiipeilemässä!




Tässä lyhyesti kahden ensimmäisen päivän tapahtumat. Myöhemmin luvassa siis lisää kuvia ja hulvattomia juttuja...


Noora

Ei kommentteja: