10.6.2012

Paris Calling!

Terveiset Lillestä,
tällä hetkellä ollaan täysissä ruumiin ja sielun voimissa. Majailemme siis kohteessa Lille. Viikon erittäin rankan taipaleen jälkeen oli aika ottaa vähän rennommin ja levätä kunnolla ennen seuraavaa matkakohdetta. Pienissä, kieroissa ja älykkäissä mielissämme kaavailimme parin päivän lepotaukoa Ranskan maaseudulla keskellä ei mitään. Sounds great? Meitä houkutteli kovasti ajatus siitä, että voidaan hetkeks hylätä aina niin ihanat tuulitakit, vyölaukut ja kaupunkien kiireet. Tosin osoittautu melko haastavaksi löytää kohtuuhintanen kiva B&B rauhalliselta paikalta ja alle 24h varoitusajalla...Kovasta yrityksestä huolimatta jouduttiin kuitenkin toteamaan, että tollaset paikat ei ehkä oo ihan reilaajia varten. Junalla liikkuminen tuo omat haasteensa sillä useat paikat sijaitsevat kaukana juna-asemista ja muista julkisista kulkuneuvoista. Myöskään ajatus kilometrien patikoinnista pullisteleva rinkka selässä ei innostanut. Rakkaat kenkäni, joiden pohja on salakavalasti repeytynyt irti, eivät myöskään osaltaan nostaneet halua patikoida maaseudun rauhaan.
Niinpä sitten eilen aamulla suunnattiin vanhaan kunnon turisti-inffoon vinkkejä hakemaan. Saatiin vinkki paikasta nimeltä Lille, joka sijaitsee Ranskan puolella, sinne pääsee junalla ja se on "melko pieni". Löydettiin vielä edullinen hotelli ja niinpä jätettiin Bryssel taakse ja vaihdettiin jälleen kerran maisemaa.
Saavuttiin paikkaan, joka on melko kaukana pienestä maalaiskylästä, mutta hyvä paikka rentoutumiselle silti. Hotelli on jälleen kerran ihan luksusta meille, oma suihku, vessa ja puhtaat lakanat :D tähän ei saa tottua...
Tää päivä on menny melko pitkälti hotellissa. Muutamaan kertaan ollaan uskaltauduttu ihan uloskin mutta hyvin pian ollaan palattu takasin tekemään suunnitelmia koskien seuraavia neljää päivää, jotka vietetään Pariisissa. Rinkat on myös järjestetty uuteen uskoon ja karsittu ylimääräset tavarat pois. Hyvin levänneinä ja yliaktiiivisina: Here we come Paris!

Noora

Ei kommentteja: