31.7.2012

Ja vähän vielä lisää kuvia...

Suuri luovuuteni ei kukoista tänään(kään), joten aion jakaa hulvattomia juttujani tällä kertaa kuvien välityksellä. Jatkan siitä mihin Saana viimeksi jäi, eli siis luvassa kuvia Lillestä ja Pariisista. Kyseisten kuvien latausaika ajoi kärsimättömän sieluni epätoivon partaalle, joten muut ranskakuvat jääköön hamaan tulevaisuuteen. 

Asiaan, Lillessä aikamme kului lähinnä syömiseen ja HOTELLISSA lepäilemiseen. Luottoruokakauppanamme toimi Franprix, jonka myyjä tunnisti meidät jo muutaman vierailun jälkeen.



Päivät kuluivat myös hehkeissä merkeissä kuten totuttua. 





Yllä oleva kuva kuvastaa ehkä liiankin hyvin mitä tapahtu, jos meiät päästi niinkin inhimilliseen paikkaan kun hotelliin. Yksityisyys ja hotellin tarjoama luksus sekoitti päämme ja tuloksen voittekin nähdä ylhäällä. Kotiutuminen kävi siis suorastaan "räjähdysmäisesti".
Sitten onkin jo aika siirtyä aurinkoiseen Pariisiin ja lähteä valloittamaan Tour Eiffeliä.




Ylhäällä kuvassa olemme juuri valmistautumassa Eiffelin valloitukseen portaitse. Jos 
näytimme karmaisevilta ennen valloituksen alkua, sitä samaa teimme myös muutamien askelmien jälkeen. Alhaalla tästä todiste. Kuten arvata saattoi, maisemat tosiaan olivat kiipeämisen arvoiset. Ihan huipulle kuitenkin mentiin hissillä ja siitä onkin sitten varsin mainio video. Teemana toimi 'Noora ja paniikkikohtaus hississä'. Saatatte vielä joskus nähdä tämän arkiston helmen vilahtamassa myös täällä blogin puolella.








Seuraavana päivänä suunnattiinkin sitten kaupunkikierrokselle, jota hieman varjosti sateinen ja tuulinen sää. Kerrankin hostellille jäänyt tuulitakkini olisi tullut tarpeen, joten jouduin taistelemaan piiskaavaa tuulta vastaan sateenvarjosta muodostamallani tuulitakinkorvikkeella. Elimme myös aikaa, jolloin mäkkärissä käynti riistäytyi käsistä ja pääsimme ihastelemaan kuoleman läsnäoloa lähietäisyydeltä. Good times.










Legendaarisesta Louvre-vierailustamme ei paljoa mielenkiintoisia kuvia ole ihan siitä syystä, että siellä viettämänne aika oli melko rajallinen ja keskityimme lähinnä "tärkeimpien" kohteiden metsästykseen. Mona Lisan kuva onkin blogissa aikasemmin vilahtanut, joten se jääköön nyt sitten julkasematta :)




Loput kuvat onkin sitten viimeiseltä Pariisipäivältä, joka kului lähinnä Versaillesin upeissa maisemissa.








Ja niin sitten koitti aika jättää Pariisi taakse ja suunnata kohti Nizzan lämpöä. Mutta siihen palaamme sitten myöhemmin!

-Noora 

1 kommentti:

Venla kirjoitti...

Kivoja kalloja seinässä :|