17.5.2012

16 päivän päästä..

..SE tapahtuu. Kun normaalit meidän ikäset lähtee baanalle kesäloman alkamisen kunniaksi, ME* lähdemme vallottamaan maailman. Alotamme vallotuksen nyt ensin kuitenkin Euroopasta, jossa ois tarkotus viettää kokonainen kuukausi toistemme, rinkkojemme sekä Interrail Global Pass- lippujemme kanssa.

16 päivään on nyt kutistunut meidän vajaan 2 vuoden odotukset ja suunnittelut (mitkä suunnittelut?). Viime syksynä intouduttiin pitämään ihan KOKOUKSIA reissun tiimoilta, mutta niitä tais olla sitte kahtena kertana, jonka jälkeen ollaan vähän sillon tällön jaksettu viedä asiaa eteenpäin. Yksi tärkeimmistä kokouksen aiheista on ollut se, tehäänkö me tästä matkasta blogi, vai ei. Tässä tämä nyt on. Toivomme syvästi, että blogiamme lukemaan eksyneet sielut voisivat saada tästä jotain irti; vinkkejä (tai ainakin varottavia esimerkkejä) omaa matkaa ajatellen tai vaikka edes hupia tylsiin kesäöihin, jotka kuitenkin tulee koneella vietettyä..

Se tärkein eli InterRail Global Pass :)


Ps. Koska matkakumppanini eli tämän blogin toinen kirjoittaja ei tahdo ottaa vastuuta kirjoituksistani, pitää mainita, että tämän tekstin on kirjoittanut Saana. 



*Minä (allekirjoittanut) ja maailmanvalloittajaystäväni Noora








Ei kommentteja: